Vertrouwde diensten in een nieuw jasje!

 

Vanaf 1 februari hebben we een nieuwe naam!
Om beter vindbaar te zijn voor onze (toekomstige) klanten en om beter aan te sluiten bij hetgeen waar wij voor staan, hebben we onze bedrijfsnaam aangepast naar; Van Dalen HVK | HSE | Advies.

We gaan ‘gewoon’ verder met onze vertrouwde dienstverlening zoals voorheen maar dan met een passende naam.

 

Meer lezen over Arbeidsomstandigheden?

 

Bekijk dan ook eens de site van Arboportaal.
Het Arboportaal is een initiatief van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De website is opgezet als startpunt voor werkgevers, professionals en werknemers die informatie zoeken over goede arbeidsomstandigheden.

 

Meer weten over onze diensten?

 

Bekijk ze hier, of neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij leveren  u graag diensten op maat.

Gebruikers Verwijderen

U kunt zelf (nog) geen gebruikers verwijderen.
Vul onderstaande gegevens in en wij zullen z.s.m de gebruiker voor u verwijderen.

 *Wij verwijderen geen gebruikers met terugwerkende kracht.

Support aanvraag

Voor vragen over veiligheidsissues ga je direct naar de projectleider/leidinggevende op je locatie of de preventiemedewerker.
Voor technische vragen (bijv. een storing of een niet goed werkende link, etc.) geldt: Vragen/meldingen die op werkdagen tot 17.00 uur bij ons binnenkomen zullen diezelfde dag nog in behandeling* worden genomen.

*In enkele gevallen kan het voorkomen dat een probleem niet dezelfde dag opgelost kan worden. Wij zullen u hier altijd van op de hoogte stellen.