Reviews

Gemiddelde beoordeling van onze trainingen

4,5
4.5/5

Na afloop van de training vragen wij aan onze cursisten om feedback te geven middels een evaluatieformulier. Deze bestaat uit een aantal vragen over o.a. de trainingsstructuur, de inhoud en de trainer. Deze antwoorden worden vervolgens bij elkaar opgeteld en vormen zo de eindranking.

“Zwemonderwijzer en Aquafitness trainer, Molenduinbad Norg”

Zwemonderwijzer en Aquafitness trainer, Molenduinbad Norg

4,3
4.3/5

“Ervaren en motiverende trainer, duidelijke presentatie en lesmateriaal. Een fijn handvat om mee te beginnen. Ik raad deze training zeker aan bij collega’s en vakgenoten”

Hoofd Financiën en P&O, Trintech

4,9
4.9/5

“Alle aspecten als waardevol ervaren. Een prettige en kleine samenstelling van de groep. Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren”

Hoofd magazijn, Trintech

4,8
4.8/5

“Goede adviezen. Geen verbeterpunten. Leerzame dag, zin om aan de slag te gaan”

Zwembadmedewerkster, Molenduinbad Norg

4,3
4.3/5

“Zeer prettig dat er naar de situatie binnen het bedrijf waar je werkt gevraagd word. Ik wilde meer verdieping en kennis opdoen. Ik vind het een prettige manier van training”

Review training preventiemedewerker

I. Haneveer

Apothekers Assistente, Maxima Medisch Centrum

4,9
4.9/5

“Goede afbakening van het werkgebied van de preventiemedewerker. Uitstekende en complete training. Goed georganiseerd met een gepaste werkbelasting. Ter verbetering misschien iets meer ingaan op blik in de toekomst? Motiverende training met een goede verzorging”

Review training preventiemedewerker

G. Rozeboom

Adviseur, Companen

4,7
4.7/5

“Alle aspecten waren zeer nuttig. Aanrader”

C. Nulle

Monteur, Bredenoord

4,5
4.5/5

“De samenspraak en diepgang op het bedrijf waar ik werkzaam ben heb ik als zeer waardevol ervaren i.p.v. louter theorie”

J. Mossink

Medewerker Veiligheid & Milieu, Moxba

4,8
4.8/5

“Ondanks dat ik al vrij veel wist zijn me een aantal punten nóg duidelijker geworden qua inhoud. Ik raad deze training aan collega’s en vakgenoten aan”

B. van Eck

Hoofd Uitvoerder, Van Amerongen

4,3
4.3/5

“Motiverende trainer. Goed georganiseerd en goed gepland. Duidelijke leerdoelen. Dit is mijn eerste training, ik zou geen verbeterpunten weten”

J. van den Born

Junior Analist grondonderzoek, Soil Cares Research

4,3
4.3/5