Gebruikersbeheer

You have to logged in to see the shortocode output.

ONDERHOUDSMODUS

Aan deze pagina wordt momenteel gewerkt

Om er voor te zorgen dat deze website en de online leeromgeving up-to-date èn veilig blijft worden er regelmatig updates uitgevoerd of nieuwe functies toegevoegd. Deze updates kunnen wat langer duren dan je gebruikelijk van ons gewend bent.  Onze excuses voor het ongemak.

Klik hier om terug te keren naar het dashboard.

Van Dalen Training - Van Dalen HVK | HSE | Advies

Support aanvraag

Voor vragen over veiligheidsissues ga je direct naar de projectleider/leidinggevende op je locatie of de preventiemedewerker.
Voor technische vragen (bijv. een storing of een niet goed werkende link, etc.) geldt: Vragen/meldingen die op werkdagen tot 17.00 uur bij ons binnenkomen zullen diezelfde dag nog in behandeling* worden genomen.

*In enkele gevallen kan het voorkomen dat een probleem niet dezelfde dag opgelost kan worden. Wij zullen u hier altijd van op de hoogte stellen.

Licenties uitbreiden

U kunt zelf nieuwe gebruikers-licenties toevoegen. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld regelmatig gebruik maakt van tijdelijke werknemers zoals uitzendkrachten en stagiairs of als er een nieuwe medewerker in dient treedt. Hiervoor heeft u de beschikking over voldoende gebruikerlicenties nodig.

U kunt uw abonnement aanvullen met losse licenties. Wij hanteren hiervoor dezelfde prijs;   
€ 5,00 per toolbox/per gebruiker, eventuele bulkkortingen worden verrekend.

LET OP!
Op het moment dat u een nieuwe gebruiker aan een bestaande groep toevoegt wordt hij/zij tevens gekoppeld aan de eerder vrijgegeven toolboxen. Op basis van nacalculatie wordt dan het aantal toolboxen/per gebruiker aan u na gecalculeerd en gefactureerd tijdens de eerst volgende factuur.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nieuwe medewerkers niet te koppelen aan uw bestaande (hoofd)groep. Voor inleners/uitzendkrachten/stagiairs kunnen wij een aparte groep inrichten, een zgn. Flexgroep. Eenmalige implementatiekosten hiervoor zijn € 35,00. De toolbox-onderwerpen en de frequentie lopen dan synchroon mee aan de hoofdgroep. Zo kan men meelopen in dezelfde toolbox-module als uw vaste medewerkers, echter hebben zij geen toegang tot eerdere toolboxen. U ontvangt ook van deze groep maandelijks een rapportage.

Mailsjabloon

Standaard wordt onderstaande mailsjabloon gebruikt. Er wordt dan automatisch een mail met de juiste inloggegevens gegeneerd en verstuurd naar de medewerker! Je hoeft hiervoor niets te doen.

Wij adviseren je de standaard mail te gebruiken en de de knop ‘Email Groep’ te negeren!

Mailsjabloon

Mocht je toch liever deze mail willen aanpassen zorg er dan voor dat je:

  1. de juiste samenvoegcodes invoegt, deze genereert de juiste inloggegevens in de welkomstmail;
  2. let erop dat je html-code toepast voor de layout.

klik op afbeelding voor de juiste samenvoegcodes en een voorbeeld van een mail in html-code.

Samenvoegcodes
Voorbeeld html code

Inschrijving Training Preventiemedewerker | Online Classroom

Vul onderstaande gegevens zo zorgvuldig mogelijk in, een deel hiervan wordt vermeld op je certificaat.
Kosten: € 225,00 (excl. btw). Inclusief lesmateriaal en 1 jaar gratis toegang tot de online kennisbank.