Van Dalen Training

Klassikaal | E-learning | Online Classroom
Online Toolbox | Kennisbank

Van Dalen Training - Van Dalen HVK | HSE | Advies

E-learning

Informatie

Online Toolbox

Online Toolbox

Informatie

Kennisplein

Online Cursus RI&E

RI&E

Kennisbank

Toolbox video

Toolbox video's

Kennisbank

Van Dalen Training - Van Dalen HVK | HSE | Advies

Arbocatalogi

Kennisbank

Leren hoe jij het wilt

Je wilt leren waar en wanneer het jou uitkomt, op een manier die het beste bij jou past? Wij  verzorgen trainingen in verschillende varianten.

Van en samen met anderen leer je het meest. Onze klassikale training is een mix van theorie afgewisseld met opdrachten en casussen uit de praktijk en persoonlijk les van een ervaren trainer. Je deelt kennis en ervaringen met je mededeelnemers en helpt zo elkaar vooruit. De klassikale trainingen worden in kleine groepjes verzorgd, zodat de 1.5 meter afstand op ieder moment gewaarborgd blijft. 

Iedere training bevat klassikale theorie en oefeningen. Je krijgt altijd persoonlijke hulp en feedback van een ervaren trainer uit de praktijk.  We maken steeds de koppeling tussen de theorie en jouw praktijk. Wat je vandaag leert, kun je morgen al toepassen in je werk. Door samen met vakgenoten te leren, leer je bovendien nieuwe mensen kennen én het geeft je inspiratie.

Op afstand een klassikale training volgen, gegarandeerd op de voor jou meest praktische locatie? Dat kan dankzij onze Online Classroom. Je staat hierbij rechtstreeks in verbinding met de trainer en de groep, zonder dat je naar een fysieke leslocatie hoeft te komen. Dit scheelt een hoop reistijd, zonder dat de kwaliteit van de lessen er onder lijdt. Inmiddels is het overgrote deel van onze trainingen en opleidingen ook beschikbaar als Virtual Classroom.

Wil je leren in je eigen tempo, waar, wanneer en hoe het jou het beste uitkomt? Kies dan voor onze E-learning en/of Online Toolbox. Dit is een individuele online training, eventueel gecombineerd met coaching op afstand.  Zo kies jij zelf je studeermomenten en leertempo.

Trainingen of toolboxen die volledig online te volgen zijn worden e-learning genoemd. Het grote voordeel van e-learning is dat je zelf je eigen tempo kunt bepalen, omdat je zelf bepaalt waar en wanneer je leert. Een laptop, tablet of zelfs je smartphone met internetverbinding is voldoende om van start te gaan met het leren van nieuwe vaardigheden.

Voordelen van een e-learning:

    • Leren wanneer het jou uitkomt (24/7)
    • Gemakkelijk vanaf huis of elke andere plek
    • Bepaal je eigen tempo, neem pauzes wanneer je wilt
    • Leer nieuwe en verbeter oude vaardigheden

Na een training wil je de geleerde kennis en vaardigheden direct gebruiken op je eigen werkplek. Heb je toch nog hulp nodig? Laat je ondersteunen of begeleiden door ons.

Professionele ondersteuning of begeleiding helpt je bij de toepassing van het geleerde op je eigen werkplek. Wij zijn zeer ervaren in de begeleiding van medewerkers op de werkplek. Deze trainer werkt proactief, geeft jou tips en tricks en springt in waar dat nodig is. Hij signaleert tijdig eventuele problemen en adviseert je hoe je deze kunt oplossen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over begeleiding op de werkplek.

InCompany

Wil je onze complete training liever volgen binnen je eigen bedrijf, eventueel samen met een collega, zodat je de theorie en geleerde vaardigheden direct kunt gebruiken op je eigen werkplek? Dan is een inCompany training echt iets voor jou.  Een professionele training en  ondersteuning van een hogere veiligheidskundige helpt je direct bij de toepassing op je eigen werkplek. Wij zijn zeer ervaren in de begeleiding en training van medewerkers op de werkplek. Wij werken proactief, geven jou tips en tricks en springen in waar dat nodig is. Ze signaleren tijdig eventuele problemen en adviseren je hoe je deze kunt oplossen. Neem contact met ons op voor meer informatie over een Incomany training.

Kennisplein

Volg je een training bij Van Dalen HVK | HSE | Advies, dan krijg je een jaar lang gratis* exclusief toegang tot bijhorende online kennisbank. Je vindt hier diverse kennisbanken met informatie, aanvullingen en tools m.b.t. een (of meer) van de trainingen die je bij ons hebt gevolgd. Hier hebben we o.a. aanvullende en informatieve artikelen op de training, nieuws en actualiteiten, handige links, etc. voor je verzameld. Ook hebben we alvast diverse tools, zoals schema’s en checklists voor je gemaakt die je kunt downloaden. Zo kun je handig binnen een paar minuten een formulier downloaden of specifieke informatie opzoeken. Tijdsbesparing, dus meer tijd om in de praktijk in te zetten!

Vlak voor of tijdens je training  bij Van Dalen HVK | HSE | Advies, krijg je een e-mail met inlog naar de online leeromgeving en/of kennisbank. Hiermee kom je automatisch op jouw persoonlijke pagina.

 

 

*uitgezonderd de online toolboxen

 

Zij gingen u voor

 

Van Dalen Training is een bedrijfs-onderdeel van Van Dalen HVK | HSE | Advies.

Wil je meer informatie over onze andere diensten?  Klik dan op onderstaande button. 

 

Inschrijving Training Preventiemedewerker | Online Classroom

Vul onderstaande gegevens zo zorgvuldig mogelijk in, een deel hiervan wordt vermeld op je certificaat.
Kosten: € 225,00 (excl. btw). Inclusief lesmateriaal en 1 jaar gratis toegang tot de online kennisbank.

Support aanvraag

Voor vragen over veiligheidsissues ga je direct naar de projectleider/leidinggevende op je locatie of de preventiemedewerker.
Voor technische vragen (bijv. een storing of een niet goed werkende link, etc.) geldt: Vragen/meldingen die op werkdagen tot 17.00 uur bij ons binnenkomen zullen diezelfde dag nog in behandeling* worden genomen.

*In enkele gevallen kan het voorkomen dat een probleem niet dezelfde dag opgelost kan worden. Wij zullen u hier altijd van op de hoogte stellen.